sobota 9. února 2013

Příprava na Valentýna

Pokud odoláte chuti udělat ze 14. února kýč, můžete si užít příjemný slavnostnější večer (řekněme si to upřímně, málokterý chlap si pamatuje výročí, nedej bože den, kdy jste seznámili, za to čtrnáctému únoru se nelze jednoduše vyhnout).


Letos jsme si řekli, že to nebudeme moc prožívat, jenže člověk je tvor společenský (a nápaditý) a tak přece jen někam vyrazíme - kupodivu, ne za gastro zážitky.
Nicméně jako foodblogerka si nemůžu odepřít sestavit Valentine´s menu.





Předkrm:

Gratinované slávky                                                                       (navnadit..)

Hlavní chod:

Cannelloni s masem a bazalkou, lilkem s krémovým sýrem            (naplnit bříško..)

Dezert:

Čokoládový fondán s pěnou z lesních plodů                                 (sladká tečka nakonec..)



Receptury a postupy najdete v jednotlivých příspěvcích.


a zde jeden tip na jednoduché prostírání...





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každou reakci. :)